Dementie krijg je niet alleen, wordt er wel eens gezegd. Ook de partner en andere naasten zullen ermee moeten leren leven. Maar hoe moet je als mantelzorger met het veranderende gedrag van je partner omgaan? Mireille OosterhofDoor Wilma Vermunt Veel mantelzorgers vinden dat ongelooflijk ingewikkeld. Met de training Anders omgaan met dementie krijgt de mantelzorger handvatten om het contact met de partner te verbeteren.. Zorgbalans heeft sinds de transitie in de langdurige zorg op tien verschillende locaties in Kennemerland ontmoetingscentra opgericht. Het zijn open huizen waar kwetsbare en vergeetachtige mensen en hun naasten een of meer dagen per week terecht kunnen. In een huiselijke, warme omgeving kunnen ze zichzelf zijn en worden ze gewaardeerd en gerespecteerd om wie ze zijn. Bloemenstroom is een van die tien ontmoetingscentra. Midden in de winkelstraat van Bloemendaal is in het pand van Welzijn Bloemendaal en in de voormalige boekwinkel, enkele panden verderop, een plek gecreëerd waar mensen met

Deze inhoud is beperkt tot leden van de site. Als u een bestaande gebruiker bent, log dan in. (menu: "Over Dilemmaboek" > "Inloggen") Een lidmaatschap krijgt u gratis bij de aanschaf van ons boek: (menu: "Bestel")

Aanmelden voor bestaande gebruikers