Ik doe mee


Lees Zolang ik er benReageer op de verhalen van Nico, Mineke, Leo, Marlies, Theo en Harald of stel hen jouw vraag. Ga in debat met beleidsmakers en politici of deel jouw visie met vooraanstaande wetenschappers. Heb je zelf ideeën voor een dementievriendelijke samenleving? Vertel het de social entrepreneurs en kom naar onze thema-bijeenkomsten. Als lezer van Zolang ik er ben zit je niet alleen thuis met ons boek op schoot, dan doe je mee.  dementie , boek , alzheimer , erik zwiers , sociale benadering , mantelzorg , Nico, Mineke, Leo, Marlies, Theo, dilemma

 

 

Zolang ik er ben

Leven met alzheimer

Bestel Zolang ik er ben en word automatisch lid van Dilemmaboek. Lid zijn van Dilemmaboek betekent dat je online kunt reageren op de verhalen uit het boek en ben je welkom op onze debatavonden en thema-bijeenkomsten.

Om lid te worden, maak je bij je bestelling een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Daarmee heb je na je betaling direct toegang tot onze site. Voor de eerste 500 lezers is het lidmaatschap bij de prijs van het boek inbegrepen. 

Wat krijg je als lid nog meer?

 

Meer artikelen

De komende maanden zullen we nog meer artikelen toevoegen dan er in het boek staan. Artikelen die het boek niet gehaald hebben en onbetwist de moeite waard zijn om te delen. Zoals prikkelende gesprekken met hersenwetenschappers over de vraag of zij na veertig jaar nog wel de goede kant op kijken. Of een reportage over zwerfouderen en wat de politie op zijn pet vindt. En alles wat daartussen ligt. 

 

Een podium

Wat is jouw verhaal? Een essay om te publiceren, een uitvinding om te presenteren? Stuur ons je verhaal of klim op het podium en debatteer mee. Regelmatig organiseren wij themabijeenkomsten en debatten over kwaliteit van leven met dementie. Daarin neemt journalist Erik Zwiers politici, wetenschappers, zorgprofessionals en burgers op de hoorns van het dilemma Doe ik nog mee?  

 

En nieuwe vrienden

Bovendien hebben we plannen om voor mensen met dementie en hun mantelzorgers/vrienden workshops te organiseren. Zoals De Kracht van Herinneringen en Anders Mantelzorgen

Titel: Zolang ik er ben
Subtitel: Alzheimer en het dilemma van de vervliegende geest
Auteur: Erik Zwiers
Aantal pag.: 256
Afmetingen: 30 x 24 cm
Uitvoering: full color, softcover
ISBN: 978 90 824 9200 2

Een uitgave van Stichting Dilemmaboek, Haarlem

Bestel

Delen :