Onderzoek


Stichting Uitgeverij Dilemmaboek doet continu onderzoek naar het dagelijks leven met dementie en publiceert hierover in boeken en op websites. Momenteel doen wij onderzoek naar de informatiebehoeften onder mensen met dementie en hun naasten. In dit kader willen wij u een paar vragen stellen. Doet u mee? Onder de deelnemers verloten wij vijf exemplaren van het rijk geïllustreerde koffietafelboek 'Zolang ik er ben'.

Mensen met geheugenproblemen of een milde vorm van dementie hebben veel vragen. Wat betekent dit voor mijn levensverwachting? Wat betekent de ziekte voor mijn sociale relaties en mijn maatschappelijk functioneren? Kan ik nog een waardig en aangenaam leven leiden? Veel vragen waarop het antwoord vaak niet makkelijk te vinden is. Zijn er ideeën te bedenken om daar verandering in te brengen? Daar doet Dilemmaboek onderzoek naar. Doet u mee? De eerste fase van het onderzoek bestaat uit een korte online enquete. U kunt hier anoniem aan deelnemen.

Ja, ik doe graag mee

Ik heb geheugenproblemen en doe graag mee. Klik HIER om naar de enquete te gaan.

Ik ben betrokken bij mensen met dementie (als mantelzorger of professional) en doe graag mee. Klik HIER om naar de enquete te gaan.

Wat doen wij met de resultaten?

De resultaten van de enquete worden aan het einde van het jaar verwacht en worden gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten ten behoeve van verbetering van kwaliteit van leven met dementie. Wilt u op de hoogte blijven van de onderzoeksresultaten of deelnemen aan vervolgonderzoeken, vult u dan onderaan de enquete uw contactgegevens in. 

Wil je meer van ons weten?

Lees dan onze artikelen.

Delen :